NAJAVA: Posjetite danas digitalni autobus u Zagrebu i postanite e-Građanin

NAJAVA: Posjetite danas digitalni autobus u Zagrebu i postanite e-Građanin

Danas, 26. rujna 2019. godine, od 16:30 do 19:30 sati, u sklopu projekta Digitalna Hrvatska - digitalno društvo, i građani Grada Zagreba imat će priliku na Trgu kralja Tomislava upoznati se s digitalnim uslugama u digitalnom autobusu Večernjeg lista

Autobus će posjetiti i ministar uprave Ivan Malenica sa predstavnicima APIS IT-a, FINE, AKD-a i Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva te sudjelovati u promociji korištenja usluga dostupnih u sustavu e-Građani.

Digitalni autobus je projekt Večernjeg lista i suorganizatora Ministarstva uprave kojim se nastoji informirati javnost o procesima digitalizacije, educirati građane te popularizirati korištenje sustava e-Građani. Nakon što smo obišli Čakovec i Šibenik, danas smo u Zagrebu, a sutra u Požegi.

Kako bi digitalizacija zaživjela u svakodnevnom životu te olakšala građanima dobivanje dokumenata na brži i efikasniji način, bez odlazaka na šaltere, sve informacije te edukaciju o korištenju sustava e-Građani možete zatražiti u digitalnom autobusu.

Izjave za medije predviđene su od 17:00 do 17:30 sati.



Pisane vijesti