Dodijeljena nagrada „Zlatna bilanca“

Dodijeljena nagrada „Zlatna bilanca“

Državni tajnik Bernard Gršić sudjelovao je na dodjeli nagrade Zlatna bilanca, održanoj u Zagrebu 11. lipnja u organizaciji Financijske agencije (FINA)

Već desetu godinu FINA-ina nagrada dodjeljuje se najboljim poduzetnicima za ostvarene financijske rezultate u prethodnoj godini.

Ove godine od 120.081 poduzetnika u izboru je sudjelovalo njih 3.785, a najuspješniji u pojedinoj djelatnosti odabrani su prema 11 financijskih pokazatelja svrstanih u pet kategorija: rangiranje prema pokazateljima profitabilnosti, likvidnosti, zaduženosti, aktivnosti i ekonomičnosti. 

Sveukupnim pobjednikom proglašena je tvrtka HS Produkt iz Karlovca, koja se u djelatnosti prerađivačke industrije bavi proizvodnjom i izvozom oružja. Ostali dobitnici pristigli su iz različitih sektora: Sunčane šume, Kamenolom Gorjak, Termo servis, Spectra-media, Forset, Bauhaus-Zagreb, Trade air, Helios, Inchoo i Zagrebinspekt.

Državni tajnik Bernard Gršić dodijelio je Zlatnu bilancu u djelatnosti Informacije i komunikacije tvrtki INCHOO d.o.o. iz Osijeka.

Također, posebna su priznanja dobile tvrtke koje su od 2009. dosad dobile Zlatnu bilancu tri i više puta. 

Pisane vijesti