Sudjelovali smo na 'Job Fairu' – sinonimu za poslovne prilike

  • Slika /Slike2023/hajsek 1.jpg
  • Slika

Na ovogodišnjem, do sada najvećem izdanju Job Faira, predstavilo se više od 150 poduzeća, a na dvodnevnom događanju očekuje se preko pet tisuća posjetitelja


Ideja 'Job Faira' nastala je 2004. godine kada je prvi puta realiziran u organizaciji udruga BEST Zagreb, KSET i Saveza studenata FER-a. Sajam se organizira svake godine, a značajan napredak u organizaciji 'Job Faira' bila je 2016. godina kada se nakon osnivanja Centra karijera u organizaciju uključio Fakultet elektrotehnike i računarstva. Tako je od studentske inicijative narastao događaj koji je postao sinonim za pronalazak poslovnih prilika i početak karijere te jedan od važnijih karijernih događaja u STEM području u Hrvatskoj.

„Job Fair“ okuplja atraktivne tehnološke stručnjake i znatiželjne studentice i studente s ciljem upoznavanja, povezivanja te razmjene iskustava. Državni tajnik Bernard Gršić je sudjelovao na događaju i podijelio svoje iskustvo s dionicima. Digitalna transformacija donosi niz koristi i za građane i za državu, a isto tako i za cjelokupno gospodarstvo čineći ga produktivnijim i konkurentnijim. Digitalno je „novo normalno“ i prilika da Hrvatsku pozicioniramo kao državu suvremenog, konkurentnog gospodarstva te kao privlačnu investicijsku destinaciju.

Pisane vijesti