Obavijest gospodarskim subjektima o analizi tržišta za potrebe povezivanje Središnjeg sustava interoperabilnosti (SSI) s OOP tehničkim sustavom uspostavljenog od strane Europske komisije (OOTS)

Obavijest gospodarskim subjektima o analizi tržišta za potrebe povezivanje Središnjeg sustava interoperabilnosti (SSI) s OOP tehničkim sustavom uspostavljenog od strane Europske komisije (OOTS)
Obavijest gospodarskim subjektima o analizi tržišta za potrebe prikupljanja podataka u sklopu investicije NPOO C2.3. R2-I1 Uspostava središnjeg sustava interoperabilnosti i aktivnosti povezivanja Središnjeg sustava interoperabilnosti (SSI) s OOP tehničkim sustavom uspostavljenog od strane Europske komisije (OOTS).

Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva (SDURDD) planira u 2023. godini započeti postupak javne nabave izrade i implementacije tehničkog sustava za povezivanje Središnjeg sustava interoperabilnosti s OOP tehničkim sustavom uspostavljenog od strane Europske komisije. Predmetna nabava dio je aktivnosti Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026., investicije C2.3. R2-I1 Uspostava središnjeg sustava interoperabilnosti – AKTIVNOST 6.

Sukladno članku 40. Direktive 2014/24/EU te članku 198. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“ br.  120/16 i 114/22), SDURDD provodi analizu tržišta s ciljem prikupljanja informacija koje će doprinijeti pripremi i izradi dokumentacije za postupak javne nabave. Svrha preliminarne analize tržišta je dobiti jasnu sliku o tome koji su proizvodi, radovi i usluge dostupni te informirati gospodarske subjekte o predstojećem nadmetanju.

Radi daljnjih planiranja molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da nam se pridruže u preliminarnom tržišnom savjetovanju koje će se održati u četvrtak 10. kolovoza 2023. od 13:00 – 16:00 sati u prostorijama Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva, Ivana Lučića 8, Zagreb. Prijave za sudjelovanje u preliminarnom tržišnom savjetovanju potrebno je poslati najkasnije do srijede 09. kolovoza 2023. do 16:00h, na e-mail adresu projekt.ussi@rdd.gov.hr .

Po prijavi, gospodarski subjekti ostvarit će uvid u tehničku specifikaciju/prijedlog projektnog zadatka.

Nakon provedenog dijaloga, prijedloge i primjedbe gospodarski subjekti mogu dostaviti na adresu elektroničke pošte projekt.ussi@rdd.gov.hrdo 14. kolovoza 2023.
 

Pisane vijesti