Javni poziv na predstavljanje Analize stanja digitalizacije hrvatskog društva

Javni poziv na predstavljanje Analize stanja digitalizacije hrvatskog društva

Predstavljanje Analize stanja kao polaznog koraka pri izradi Nacrta prijedloga Strategije digitalne Hrvatske za razdoblje 2030.

Na temelju odluke Vlade Republike Hrvatske, Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva zadužen je za izradu Strategije digitalne Hrvatske za razdoblje do 2030. godine (u daljnjem tekstu: Strategija). Svrha Strategije je postavljanje jasnih i konkretnih ciljeva za digitalnu transformaciju Hrvatske u nadolazećem razdoblju, s naglaskom na digitalizaciju gospodarstva, javne uprave i pravosuđa te unaprjeđenja potrebne infrastrukture i podizanja razine digitalnih vještina.

S obzirom na to da se metodologija izrade Strategije zasniva na suradnji ključnih dionika javnog i privatnog sektora, kroz rad u Stručnoj radnoj skupini, ali i kroz pravovremeno informiranje i uključivanje šire javnosti, organizirali smo ovaj javni događaj s ciljem da zainteresiranu javnost upoznamo s kontekstom, statusom i daljnjim koracima izrade Strategije, odnosno s dosad odrađenim aktivnostima uključujući i predstavljanje zaključka Analize trenutačnog stanja digitalizacije hrvatskog društva.

Stoga vas pozivamo na predstavljanje Analize stanja, kao polaznog koraka pri izradi Nacrta prijedloga Strategije digitalne Hrvatske za razdoblje 2030., koje će se održati u petak, 15. srpnja s početkom u 10:00 sati.

Događanje će biti organizirano u hibridnom formatu, tako da će biti moguće pratiti ga putem Interneta, odnosno Microsoft Teams aplikacije na poveznici: Poveznica na online događaj, kao i na lokaciji ureda tvrtke Deloitte Savjetodavne usluge d.o.o., na adresi Radnička 80, 6. kat.

S obzirom na to da je broj mjesta na navednoj lokaciji ograničen, molimo da svoje sudjelovanje potvrdite na adresu elektroničke pošte strategija@rdd.hr.

Pisane vijesti