Čestitke Biljani Cerin, novoj članici Upravnog odbora najveće svjetske organizacije za informacijsku sigurnost

Čestitke Biljani Cerin, novoj članici Upravnog odbora najveće svjetske organizacije za informacijsku sigurnost

Čestitamo Biljani Cerin na imenovanju u ime Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva. Ovo je jedan od dokaza kako Hrvatska ima vrhunske stručnjake na području informacijske sigurnosti i vjerujemo kako će Vaš rad biti prepoznat na globalnoj razini

Biljana Cerin, direktorica hrvatske tvrtke Ostendo Consulting, izabrana je za jednog od četiri nova člana Upravnog odbora najveće svjetske organizacije za informacijsku sigurnost (ISC)².

Novoizabrani stručnjaci pridružit će se redovima drugih vrhunskih internetskih, informacijskih, softverskih i infrastrukturnih sigurnosnih stručnjaka iz cijelog svijeta koji predstavljaju akademske zajednice, privatne organizacije i vladine organizacije. Svaki od članova odbora volontira za pružanje strateških smjernica za organizaciju i imaju (ISC)²-certifikat.

(ISC)² je međunarodna neprofitna organizacija usmjerena na nadahnuće sigurnog cyber svijeta. Članstvo organizacije broji preko 125.000 certificiranih stručnjaka u cijelom svijetu pa se može reći da ova organizacija postavlja globalne standarde informacijske sigurnosti. Više informacija o izboru za nove članove Upravnog odbora pročitajte na stranicama organizacije (ISC)².

Biljana Cerin je diplomirala na FER-u u Zagrebu, a specijalizirala se za sustavno upravljanje rizicima informacijske sigurnosti.

U svojem je radu Cerin savjetovala vodeće hrvatske te Fortune 500 tvrtke kao što su Merck, Amgen i MGM Resorts International, te Stanford University.

Foto: Press

Pisane vijesti