3. LEAN Spring Summit konferencija

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva g. Bernard Gršić sudjelovao je kao izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske g. Andreja Plenkovića na 3. LEAN Spring Summit konferenciji, koja je održana u Šibeniku, u periodu od 1. - 2. lipnja 2017. godine

Konferencija ima za cilj okupiti poduzeća i institucije koji teže poslovnoj izvrsnosti, digitalizaciji proizvoda, proizvodnje  i usluga, te kontinuiranom poboljšavanju procesa i zaposlenika u hrvatskom gospodarstvu i javnoj upravi. Industrija i gospodarstvo u sve većoj mjeri prepoznaju važnost učinkovitog upravljanja resursima te sve više koriste Lean menadžment, najbolju svjetsku metodologiju za poslovnu i proizvodnu  izvrsnost.  
 
Glavna tema 3. Lean Spring Summita bila je Lean i pametna poduzeća i institucije (Lean&Smart Enterprises and Institutions), a predstavljena je originalna hrvatska platforma za tranziciju industrije, kroz predavanje predstavnika javne uprave, industrije i uslužnog sektora. Konferencija je realizirana kroz predavanja predstavnika javne uprave,domaćih i stranih stručnjaka čime su predstavljeni planovi, rezultati i iskustava uspješnih poduzeća i ustanova.
 
Više o samoj Konferenciji možete saznati na poveznici 3. LEAN Spring Summit.

Pisane vijesti